O prostituată face DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre Viorel Lis

O prostituată a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia lui Viorel Lis cu o altă damă de companie, a cărei prestaţie a fost negociată în parcul Herăstrău din Capitală.

24 sept. 2014, 19:36
O prostituată face DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre Viorel Lis

Viorel Lis şi-a pus în practică fanteziile cu o damă de companie, pe care a agăţat-o în parcul Herăstrău din Capitală. După ce Oana Lis a văzut imaginile incriminatoare, a decis să divorţeze şi şi-a dat jos verigheta, în direct, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Viorel Lis, prins la prostituate: „Îl caută moartea şi el…”. Oana Lis anunţă DIVORŢUL

Povestea cu domnul Lis a început în urmă cu trei săptămâni. La un moment dat am fost şocate că a venit domnul Lis. A venit fata asta şi a negociat cu el şi a plecat cu el. Povestea asta se întâmplă foarte des. La început a spus că este foarte zgârcit, după care a spus că e mulţumită de banii lui. Cristina a fost plecată în altă ţară după care a revenit în ţară. A spus că Viorel Lis i-a promis vacanţe scumpe şi alte lucruri„, a spus o prostituată la emisiunea „Acces Direct”.

Oana Lis a declarat că nu e prima dată când fostul edil a călcat strâmb. În urmă cu 15 ani, Oana Lis a fost pusă în aceeaşi situaţie, dar a decis să-l ierte.

M-a mai înşelat acum 15 ani. Eram mai copilă atunci. L-am iertat până la urmă. L-am prins la masă cu o tinerică. M-a luat cu nişte vrăjeli şi l-am iertat atunci, mult mai repede. Acum îmi dau seama că nu trebuia să iert asemenea lucruri„, a spus Oana la „Acces Direct”.

Citeşte şi A LEŞINAT în platou la Acces Direct. Toţi cei din echipă au sărit să o ajute