O româncă A UCIS un pensionar italian pe trecerea de pietoni. IMAGINI ŞOC

O româncă de 25 de ani a şocat Italia! Tânăra, fără permis, a ucis un pensionar pe trecerea de pietoni, acum câteva zile. Astăzi, în presa italiană au apărut imagini şocante, care arată cum conducea românca ucigaşă. Cu picioarele pe volan, cu sticla de vin în mână şi manelele la maxim!

09 oct. 2015, 13:30
O româncă A UCIS un pensionar italian pe trecerea de pietoni. IMAGINI ŞOC

Paulina Alina Matei s-a fotografiat în ipostaze incredibile înainte de a provoca tragedia din Italia. Ea a postat imaginile Facebook, iar filmul a fost preluat de presa italiană. Tânăra, încălţată cu pantofi cu tocuri cui, îşi pune picioarele pe volan, peste bord, în vreme ce muzica este dată la maxim. Ţine şi o sticlă cu vin în mână, şi cântă alături de fiica ei minoră, care este machiată, şi o prietenă.

Accident CUMPLIT în Mogoşoaia. Un bărbat A MURIT după ce a fost izbit de un TIR VIDEO

Românca, rămasă fără permis de conducere de acum doi ani, e acuzată că a accidentat mortal un pensionar de 79 de ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni. După impact, Paulina şi-a lăsat victima să moară pe caldarâm şi a fugit. S-a întors apoi la locul crimei, pentru a recupera plăcuţa cu numerele maşinii, doar că poliţia ajunsese înaintea ei. Carabinierilor le-a spus că a pierdut controlul volanului pentru că plouase. Şoferiţa criminală a petrecut două zile după gratii, însă acum se află doar sub control judiciar.

ACCIDENT GRAV în Bistriţa. O femeie a fost ucisă de un nuntaş BĂUT care furase mireasa VIDEO

Aceasta nu este prima ei ispravă rutieră. În urmă cu cinci ani, românca a intrat într-un copac cu maşina. A scăpat nevătămată şi a fugit de la locul faptei. S-a ales doar cu o amendă zdravănă din partea poliţiei italiene.