O tornadă a lovit litoralul Mării Negre. Imagini apocaliptice VIDEO

Imagini apocaliptice pe litoralul Mării Negre pentru zeci de turiști care stăteau la plajă. Din imaginile care au fost postate pe internet se vede cum cerul se întunecă, un vânt puternic începe să bată și o tornadă se abate asupra țărmului.

18 iun. 2018, 15:42
O tornadă a lovit litoralul Mării Negre. Imagini apocaliptice VIDEO

Imagini teribile au fost surprinse la Odesa, în regiunea Primorsk, unde o trombă de apă s-a abătut asupra Mării Negre. Aceasta era foarte aproape de mal, însă nu există informații potrivit cărora cineva să fi fost rănit.

Nu este prima oară când astfel de evenimente au loc în apropiere de România. Principala cauză este poluarea care determină schimbări climatice pe tot globul, potrivit haff.ro.

În 2017, Două mini-tornade, cunoscute ştiinţific sub numele de trombe, au fost observate la orizont. Imaginile au fost surprinse de pe o platformă petrolieră aflată în larg. Atunci, o tornadă a făcut prăpăd! Valurile au depăşit cinci metri şi au măturat staţiunea rusească Soci, provocând pagube însemnate.

Mai mulţi cameramani amatori au surprins imagini cu tornada şi cu dezastrul provocat de furtună, în acest weekend. Valurile uriaşe au trecut peste diguri şi au inundat curţile caselor şi terasele hotelurilor din zona plajei.Rafalele de vânt au doborât zeci de copaci care au distrus maşini şi case. Momentan, autorităţile ruse evaluează pagubele făcute de furtună în staţiunea aflată la Marea Neagră.