O victorie în patru meciuri. Ce rezultate au scos în weekend adversarele Stelei şi Astrei, din Liga Europa

Steaua și Astra Giurgiu vor juca în cea de-a doua etapă din grupele Ligii Europa pe data de 2 septembrie, împotriva lui Dinamo Kiev, respectiv Red Bull Salzburg. Steaua va evolua în deplasare, iar Astra pe teren propriu.

22 sept. 2014, 08:46
O victorie în patru meciuri. Ce rezultate au scos în weekend adversarele Stelei şi Astrei, din Liga Europa

Adversarele Stelei:

Rio Ave – A pierdut acasă, scor 1-2, cu Arouca, suferind astfel primul eșec din noul sezon. Ocupă locul patru în Portugalia, la trei puncte de Benfica, echipa clasată pe primul loc.

Aalborg – Va evolua în această seară, în deplasare, cu Vestsjaelland. Echipa se află pe locul şase, la opt puncte în urma liderului Midtjylland, care are un meci mai mult disputat. Aalborg va juca de la ora 20.00, la Vestsjælland.

Dinamo Kiev – Joacă azi, de la ora 19.00, pe teren propriu, cu Volyn Lutsk. Echipa se află pe locul trei în Ucraina, la patru puncte în urma liderului Şahtior, care are un meci mai mult disputat.

Citeşte şi Steaua, COTĂ FABULOASĂ la câştigarea EUROPA LEAGUE

Adversarele Astrei:

Dinamo Zagreb – A câștigat cu 2-1 în deplasare la a doua clasată, Rijeka și este liderul campionatul Croației, după nouă etape: Dinamo Zagreb are opt victorii şi un egal.

Red Bull Salzburg – A pierdut acasă, scor 2-3, cu Austria Viena, suferind cea de-a treia înfrângere consecutivă în campionat. Echipa se află pe locul doi, la trei puncte distanță de liderul Wolfsberger AC.

Celtic Glasgow – A remizat acasă, cu Motherwell, scor 1-1, și ocupă locul patru în Scoția, la cinci puncte în urma liderului Dundee United.