Oana este în stare de şoc. Viorel Lis, pe masa de operaţie înainte de sărbători

Problemele par să nu se mai termine pentru Oana Lis, chiar înainte de Sărbători soţul ei a ajuns pe patul de spital, după ce s-a simţit extrem de rău.

04 ian. 2018, 08:47
Oana este în stare de şoc. Viorel Lis, pe masa de operaţie înainte de sărbători

Oana Lis pare, însă, să fie o persoană extrem de echilibrată şi nu se lasă doborâtă de greutăţi, scrie spynews.ro. Aceasta a recunoscut că face terapie şi că încearcă să fie mereu pozitivă pentru a îi transmite starea şi lui Viorel Lis.

Citeşte şi Oana Lis, nebunii de Sărbători „pe un colţ de etajeră”. Cum au reacţionat fanii

„A cerut să mergă la spital fiindcă nu se simţea bine, m-am întrebat de ce înainte de Sărbători, dar aşa e viaţa. Doctorul i-a spus că poate să moară, asta l-a speriat. De Revelion i-a fost rău, se plângea că se simte rău a doua zi dimineaţă. Eu il iau cu mine peste tot, să nu stea în casă, să nu fie depresiv. Unii mă condamnă. Eu m-am ameţit de Revelion, am plecat la ora 04.00 dimineaţa. De Revelion, am purtat nişte bikini cu i love you Santa, i-am explicat si lui Viorel ce înseamnă că nu ştie engleză. Eu sunt puternică şi când lui Viorel ii este rău. M-am gandit că o să mor înaintea lui Viorel, aveam atacuri de panică, eram in depresie. Am neîmpliniri, nu am un copil, Viorel are vârsta pe care o are” a declarat Oana Lis.