Oana Lis, la un pas de moarte. A ajuns la spital în şoc anafilactic

Oana Lis, de urgență la spital. Soția lui Viorel Lis a ajuns la urgențe în șoc anafilactic din cauza unei toxiinfecții alimentare. Medicii au stabilizat-o și i-au dat tratament însoțit de regim alimentar.

RomaniaTV.net
24 apr. 2017, 10:33
Oana Lis, la un pas de moarte. A ajuns la spital în şoc anafilactic

Oana Lis a ajuns începutul lunii la urgenţe după ce a consumat ciocolată de casă cumpărată din comerţ, informează România TV

Citeşte şi Oana Lis, decizie RADICALĂ. Fanii sunt în stare de ŞOC

„Eram aproape de moarte, am făcut şoc anafilactic, am simţit epiglota aici, că nu mai puteam să respir, senzaţiile au fost groaznice. se ştie că sunt un om mâncăcios, dar eu nu mănânc chestii ieftine, am grijă ce mănânc, fast food mănânc când mi-e poftă. A fost groaznic că s-a întâmplat noaptea, am ajuns la urgenţe la Floreasca, simţeam că mă unflu de la secundă la secundă”, a declarat oana Lis. 

După acest episod, Oana a respectat cu sfinţenie sfatul medicilor de a ţine un regim drastic. Nici măcar de Paşte nu s-a atins de produsele tradiţionale. Tratamentul nu i-a picat, însă, bine. În urmă cu câteva zile a leșinat din cauza înfometării. Asta în ciuda faptului că, în trecut, dormitorul ei arăta ca un meniu de restaurant.