Oana Lis, anunţ pe Facebook: „Am fost la ginecolog. O să îl cheme Big”

Oana Lis își dorește cu oice preț să devină mamă și susține că va apela la un donator secret, fie că soțul ei este de acord sau nu.

06 feb. 2018, 08:33
Oana Lis, anunţ pe Facebook: „Am fost la ginecolog. O să îl cheme Big”

Cuplul format de Oana și Viorel Lis este unul cât se poate de neliniștit, mereu aflat în căutarea unor noi aventuri, despre care Oana, studentă la Facultatea de Psihologie, să scrie pe pagina personală de Facebook. În urmă cu câteva zile, Oana afirma că a fost agresată de Viorel, care ar fi împins-o și i-ar fi rupt hainele, într-o criză de nervi, dar acest lucru nu o împiedică să își dorească un copil.

Oana Lis, LOVITĂ de soţul ei. Acuzaţii GRAVE la adresa lui Viorel Lis

Oana Lis își dorește cu oice preț să devină mamă și susține că va apela la un donator secret, fie că soțul ei este de acord sau nu. Dacă în urmă cu aproximativ cu o săptămână relatase că Viorel este violent și se comportă urât cu ea, acum nu îi mai pasă de acest aspect și își concentrează totă energia pozitivă asupra noului său vis, acela de a aduce pe lume un copil cât mai curând. Oana a relatat că a fost medicul ginecolog pentru o serie de analize și a spus că a fost foarte deranjată de faptul că fostului edil nu a părut să-i pese de scopul vizitei sale la doctor.

„Am fost la ginecolog. O să îl cheme Big.  Sunt supărată că Viorel nu m-a întrebat ce am făcut la ginecolog. Nu sunt însărcinată. Am fost la un control. Sunt nişte analize. Aş vrea eu să fiu însărcinată, ar fi frumos. Ar fi o minune Dumnezeiască. Eu îmi doresc să mă înseminez, el nu e de acord, eu o să vin într-o zi acasă înseminată. Vreau cu donator secret”, a spus Oana Lis, în cadrul unei emisiunI Antena Stars.