OANA ROMAN, apel umanitar disperat pe Facebook: „Cei care cheltuie zeci de mii de euro pe seară…”

Oana Roman a decis să facă public, pe contul său de Facebook, un mesaj prin care şi-a rugat prietenii virtuali să ajute o fetiţă de doar patru ani care se confruntă cu o maladie grea.

30 mai 2017, 12:24

Oana Roman a făcut, în urmă cu puţin timp, în această marţi, un apel disperat şi a făcut public cazul Evei, de doar patru ani, care a fost diagnosticată cu nefroblastom. De asemenea, operaţia, dar şi tratamentul care îi sunt necesare micuţei costă 25 de mii de euro şi mama fetiţei este disperată să gasească această sumă de bani cât mai rapid, pentru că boala avansează cu repeziciune.

Citeşte şi Minodora a izbucnit în lacrimi ÎN DIRECT. „Denisa nu e bine, nu are…”

„O minune de copil are nevoie de ajutor! Fac un apel public către cei care cheltuie zeci de mii de euro pe seară să cumpere băuturi de fiţe prin cluburi, cei care câştigă zeci de mii de euro pe lună, cei care îşi permit orice! Ajutaţi un copil superb şi minunat care are dreptul la viaţă! Haideţi că se poate! Câteva sticle de şampanie un minus pot însemna viaţa unui copil! Mulţumesc!”, a fost mesajul Oanei Roman de pe contul său de Facebook.