Oana Roman, ÎN LACRIMI. A rămas fără BANI şi vrea să plece din ROMÂNIA

Oana Roman a ajuns în pragul divorţului. După doi ani de căsnicie cu Marius Elisei, fiica fostului premier mărturiseşte că greutăţile, dar şi lipsa comunicării i-au şubrezit relaţia cu soţul. Mioara Roman spune că fiica ei are mari probleme financiare şi trăieşte de pe o zi pe alta. Mai mult, aceasta spune că Oana ar vrea să se mute în Franţa în speranţa că îşi va găsi o slujbă mai bine plătită.

07 apr. 2016, 15:17
Oana Roman, ÎN LACRIMI. A rămas fără BANI şi vrea să plece din ROMÂNIA

Oana Roman şi Marius Elisei au probleme la nici doi ani de la nuntă.

„A fost un moment în care ne-am gândit să ne separăm, da. Totul porneşte de la nimic până la urmă. Am avut o ceartă într-o seară şi el a zis „Gata, plec!”. Şi eu am zis „Ok, dacă asta consideri că asta trebuie să faci în momentul ăsta fă-o, dar gândeşte-te foarte bine înainte!”. El s-a gândit să divorteze atunci când a plecat şi a mai fost un moment de curând, când am avut o ceartă foarte mare, în care eu m-am gândit să divorţez”, a spus Oana Roman.

CITEŞTE ŞI Marius, soţul Oanei Roman, a plecat de acasă. Şi-a făcut bagajele la 3 dimineaţa şi dus a fost. „Aşa a fost destinul”

Oana Roman a mărturisit că nu sentimentele ar pune probleme cuplului, ci lipsa banilor. Un moment de cotitură l-ar fi reprezentat problemele de sănătate pe care le-a avut după operaţia de cezariană. Atunci, vedeta i-ar fi spus soţului că este dispusă să-l ierte dacă are aventuri cu alte femei: „I-am zis atunci, dacă tu simţi nevoia să te duci să ai o aventură de-o noapte cu cineva, eu nu mă supăr. Crede-mă, i-am spus ai tot dreptul să faci asta. Nu a spus nimic, dar nu cred că a făcut-o”.

CITEŞTE ŞI Oana Roman divorţează. S-a separat deja de Marius. „Am mai avut relaţii pasagere…”

„Este adevărat că am ajuns în pragul divorţului”, a spus şi Marius Elisei.

Bărbatul mărturiseşte însă că din punctul său de vedere, lipsa afecţiunii în relaţie şi nu cea a banilor este problema majoră: „Felul ei de a se exprima în faţa mea nu e ca de la soţie la soţ. Vorbele ei nu sunt tandre. E prea rece cu mine”.