Oana Roman, şi umilită, şi cu banii luaţi. Ce a păţit vedeta

De parcă problemele de sănătate nu erau de ajuns, Oana Roman a mai primit o veste proastă: a pierdut un proces extrem de important.

11 dec. 2017, 08:55
Oana Roman, şi umilită, şi cu banii luaţi. Ce a păţit vedeta

Oana Roman a pierdut, recent, ultima bătălie în războiul deschis unei societăţi comerciale care i-a pătat grav imaginea, scrie spynews.ro. Considerându-se jignită de reprezentanţii SRL-ului respectiv, Oana Roman a deschis un proces şi a pierdut la fond.

Citeşte şi Oana Roman, sărbători la spital. De ce suferă vedeta

Iar zilele trecute a venit şi bomboana de pe colivă: judecătorii i-au respins şi apelul, aşa că fiica fostului premier a rămas şi cu onoarea pătată, şi cu banii aruncaţi pe avocaţi şi taxă de timbru.

Oana Roman are şi probleme mari de sănătate. Vedeta este nevoită să urmeze un tratament pentru exoftalmie, afecțiune care scoate ochii din orbite, declanşată de hipertiroida pe care o are de mulţi ani. Inclusiv de sărbători vedeta trebuie să meargă la spital. Oana Roman a spus că face perfuzii, câte una pe săptămână. Rezultatele se văd deja, dar este un proces care durează mai multe săptămâni şi e nevoie de răbdare.