Oana Zăvoranu a intrat oficial în posesia averii Mărioarei. Ce va face cu banii

Oana Zăvoranu este oficial moştenitoarea averii Mărioarei. Vedeta a declarat, în exclusivitate la România TV, că a plătit cele 300.000 euro pentru succesiune, ba chiar că a făcut un parastas ascuns de ochii lumii pentru mama ei. Asta, deşi la 40 zile de la tragedie, apropiaţii ei au fost văzuţi în toiul nopţii în timp ce cărau mai multe lucruri de valoare din casa Mărioarei, în vila vedetei.

01 iun. 2015, 06:36
Oana Zăvoranu a intrat oficial în posesia averii Mărioarei. Ce va face cu banii

Am făcut rost de cei 300.000 euro pentru taxa de succesiune. De mult mai mult decât atât. Sunt moştenitoare cu acte în regulă. (…) Am făcut un parastas, dar nu l-am făcut în văzul lumii, ca să nu existe speculaţii că îl vând, că îl ţin la poartă. Încerc să fiu cât mai discretă„, a declarat Oana Zăvoranu.

Totuşi, în noaptea în care se împlineau 40 de zile de la pierderea mamei sale, administratorul şi iubitul Oanei au fost văzuţi la vila din Afumaţi a Mărioarei. Cei doi au scotocit camerele de la etaj, apoi au cărat cu mașina mai multe plăci de mobilier pe care le-au dus în vila Oanei din Dorobanţi.

Vedeta spune că are planuri mari pentru viitor. Promite să facă o avere din afacerea Mărioarei, dar şi să se răzbune în instanţă pe Pepe. Cântăreţul a urgentat procesul prin care îi cere Oanei despăgubiri de 150.000 euro, pentru că aceasta i-ar fi furat mai multe bunuri din casă.

Totul a fost destul de elocvent pentru instanţă, încât o să o ia a doua oară în bot. Nu doar că nu va primi nimic, ci îmi va da socoteală pentru că va urma un proces grav. Nu are nimic băieţaşul ăsta, decât multă minciună şi mult tupeu, care nu va mai ţine„, a spus Oana Zăvoranu.

Citeşte şi: Un SECRET TERIBIL a fost îngropat odată cu Mărioara Zăvoranu. Ce a ascuns mama Oanei o viaţă întreagă