Oana Zăvoranu îl ameninţă pe fratele mamei sale: Pinocchio pârlit, dacă îndrăzneşti…

Oana Zăvoranu i-a transmis sâmbătă un mesaj extrem de dur fratelui mamei sale, avertizându-l pe acesta să nu meargă la înmormântarea de duminică.

18 apr. 2015, 14:01
Oana Zăvoranu îl ameninţă pe fratele mamei sale: Pinocchio pârlit, dacă îndrăzneşti…

Oana Zăvoranu i-a transmis un mesaj necruţător unchiului său, Gigicu, fratele mamei sale. Spynews.ro a intrat în posesia scrisorii şi a publicat-o.

Gigi, să nu îți mai permiți în viața ta să mai dai tu semnături în locul meu. Tu și curva ordinară de nevastă-ta sunteți zero și ăsta este doar începutul. Tu nu ești decât un străin care ai sperat ceva, dar îți iau tot. Ai să înveți să muncești pentru că toată viața ai stat ca un trântor pe spatele Marianei sperând bani, doar că dacă aveai sentimente te duceai la ma-ta, tac-tu și nepoatele tale, dar nu știi nici cimitirul, nici nu te-ai interesat vreodată unde sunt pentru că mă-ta și tac-tu nu aveau ce să îți lase decât moloz și datorii.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, mesaj CUTREMURĂTOR pe coroana depusă la căpătâiul mamei sale FOTO

De data asta, cea care te-a protejat toată viața și pe care nu ai iubit-o decât pentru bani și pentru care ne-a făcut viața un calvar tuturor (mie, tata, Țuțu, că toți te urâm și disprețuim ca ești și vei rămâne doar un retardat) nu mai e. Dar eu sunt și nu mor, trăiesc ca să mă bucur de viață și să am tot ce sub influența ta malefică nu am avut! Trăiesc ca să te văd muncind fără să mai primești moca salarii de mii de euro pe lună, acasă, aduși de șofer. Trăiesc și vei da tot ce nu îți aparține, îți promit!

Citeşte şi Cum a făcut Marioara Zăvoranu avere

Cât despre declarațiile tale că tu te ocupi de cosciug, funeralii și tot, te anunț, Pinnochio pârlit, că dacă îndrăznești să îți arăți mutra de imbecil șarlatan la înmormântarea maică-mii, tu, curva ta zoioasă sau fi-tu ăla poponar, vei avea bodyguarzi care te vor scoate în șuturi și atunci vei înțelege cine sunt eu și că numai tu nu i-ai dus un pachet de Carpați lui tata care te-a ținut ani în cârcă, ci i-ai și furat haine, pantofi, parfumuri și tot ce ai putut drept mulțumire. Să nu treci de mine și să nu mă subestimezi că acum nu mai este nimeni care să te apare, ești în aer. Nepoțica ta iubită!„, i-a scris Oana lui Gigicu.