Marioara Zăvoranu a lăsat TESTAMENT? Ce spun avocata şi fratele acesteia

Marioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţă. În urma Mărioarei Zăvoranu rămâne o avere impresionantă şi indiferent dacă femeia a făcut sau nu un testament, Oana va primi o mare parte din avuţie.

18 apr. 2015, 06:55
Marioara Zăvoranu a lăsat TESTAMENT? Ce spun avocata şi fratele acesteia

Ionela Vasile, avocata Marioarei Zăvoranu, a afirmat la Antena Stars: „Ceea ce vă pot spune este că la ultima întâlnire pe care am avut-o săptămâna trecută, joi, cu ambele doamne Zăvoranu, doamna Marioara a meţionat că nu a făcut niciun testament.

MĂRIOARA ZĂVORANU A MURIT. Cui rămâne AVEREA FABULOASĂ la care râvnea OANA ZĂVORANU

Acest lucru mi l-a spus mie, în prezenţa Oanei. În situaţia în care nu a făcut un testament, iar Oana este singura fiică, ea moşteneşte toată averea. Dacă a făcut un testament, Oana tot moşteneşte jumătate pentru că asta înseamnă rezerva testamentară„.

Şi Gigicu, fratele Marioarei Zăvoranu, a declarat la emisiunea „Agentul Vip”, de la Antena Stars, că Oana Zăvoranu va lua din avere doar ce i-a lăsat mama ei. Gigicu a dezvăluit la Antena Stars că Marioara Zăvoranu nu a făcut niciun testament. Mai mult, unchiul Oanei Zăvoranu a spus că va rămâne surprins dacă un avocat va descoperi un testament.