Oana Zăvoranu, în STARE DE ŞOC. A fost ameninţată cu moartea. Vedeta a fugit imediat la poliţie

Scandalul cu familia tribunului Vadim este abia la început, însă primele reacţii au apărut deja. Oana Zăvoranu se teme pentru viaţa ei, asta după ce joi seară a fost ameninţată cu moartea în numele lui Vadim. 

16 oct. 2015, 09:57
Oana Zăvoranu, în STARE DE ŞOC. A fost ameninţată cu moartea. Vedeta a fugit imediat la poliţie

După ce a părăsit platoul emisiunii „Un show păcătos”, Oana Zăvoranu a trăit un adevărat şoc, scrie spynews.ro. Printre mesajele de încurajare şi admiraţie, gândurile unui necunoscut au făcut-o pe vedeta TV să se cutremure. Era un mesaj de ameninţare în numele lui Vadim.

Citeşte şi Sora lui Corneliu Vadim Tudor, noua aliată a Oanei Zăvoranu: Ruda tribunului a spus cele mai negre secrete

„Eu am fost luptător de elită în ţara mea, Iugoslavia, şi am peste 30.000 de bravi luptători sub comanda mea. Pe tine, Oana, iată că eu te cunosc încă din pântecele mamei tale. Tu şi cei care doriţi să rămâneţi vii să nu vă mai atingeţi de familia mea şi a lui Vadim. Iar cine face asta va răspunde cu viaţa, oricine ar fi el. Eu nu fac politică, dar pot să îl mântuiesc pe oricine vreau eu în această lume. Vadim Tudor era şi va rămâne pe veci tatăl meu spiritual, iar eu fac parte, vrei sau nu, din familia lui. Iar Lidia şi Eugenia, fetele lui, vor rămâne pe veci iubitele mele dragi surori spirituale”, este mesajul bărbatului misterios.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, dezvăluiri incendiare despre familia lui Corneliu Vadim Tudor. Fetele tribunului, ameninţate

Oana Zăvoranu nu a rămas indiferentă şi, cu mult după miezul nopţii, s-a prezentat la secţia de Poliţie, acolo unde a depus plângere împotriva celui care a ameninţat-o cu moartea. „Sunt nerăbdătoare să văd cum va da el explicaţii organelor compotente în legătură cu acest mesaj public pe care el l-a făcut la adresa mea. Pe acest om eu o să îl găsesc şi va face puşcărie, pentru că genul acesta de oameni nu trebuie să circule printre noi. Nu cred că a vorbit în viaţa lui cu mine, nici cu mama, nici cu Vadim, aşa cum el a declarat”, a spus Oana Zăvoranu, din faţa secţiei de Poliţie.