Obiectivul este fixat: Al 7-lea bilet câştigător din ultimele 8 zile. AICI ai selecţiile zilei

Tripla oferita ieri de redactia www.pariuri1x2.ro ne-a adus inca o data profit. Mai mult, emotiile au lipsit aproape cu desavarsire! Favoritii Gael Monfils si Andy Murray s-au impus fara mari probleme in disputele cu Brown si Kuznetsov, in timp ce meciul Querrey – Chung ne-a propus, pe langa o victorie a asiaticului si cele cel putin 4 seturi de care aveam nevoie pentru a ne „inverzi” pronosticul. A fost pentru a 6-a oara in ultima saptamana cand biletul www.pariuri1x2.ro a iesit castigator.

RomaniaTV.net
31 mai 2017, 08:05
Obiectivul este fixat: Al 7-lea bilet câştigător din ultimele 8 zile. AICI ai selecţiile zilei

Biletul zilei

Pentru astazi selectam doar doua pariuri pe biletul zilei. Avem din nou tenis si mizam pe cel putin 4 seturi in Pouille – Bellucci. Reprezentantul gazdelor este favorit in aceasta partida, dar francezul are de multe ori caderi in jocul sau. Bellucci este un specialist al zgurii si un tensimen care nu renunta niciodata la lupta, indiferent de scor.

Mizam si pe goluri, cel putin 2 marcate in meci, in disputa JJK – KuPS din Finlanda, esalonul de elita. Oaspetii au prima sansa la victorie, pariu de luat in calcul. Pe noi ne-a impresionat, insa, mai mult media de 4.5 goluri/meci consemnata in jocurile JJK-ului de pe teren propriu, dar si ultimul rezultat direct, 9-1 pentru KuPS (!), intr-un duel de cupa de la inceputul acestui an.

Biletul zilei

17:30, Pouille L. – Bellucci T., peste 3.5 seturi

18:30, JJK Jyvaskyla – KuPS, peste 1.5 goluri in meci

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeste si: