Ofertă TARE de la WINMASTERS: Tu alegi pariurile, casa oferă cotele!

WINMASTERS, prima casă de pariuri online cu licenţă de operare pe teritoriul României, vine cu o propunere de nerefuzat pentru clienţii săi: alegerea pariului!

08 mai 2017, 08:49
Ofertă TARE de la WINMASTERS: Tu alegi pariurile, casa oferă cotele!

Ți-ai dorit vreodată să pariezi pe un eveniment care nu există în oferta niciunei case de pariuri? Să pariezi pe faptul că Dinamo va primi un penalty în prelungiri în meciul cu Steaua sau că Roger Federer va închide finala cu Rafael Nadal, de la Australian Open, cu un as?

De acum, visul tău devine realitate! Iţi poţi alege evenimentul, iar winmasters.ro îţi stabileşte cota.

WINMASTERS îți oferă de acum posibilitatea de a paria pe orice dorești!

Trimite un email pe adresa [email protected] cu propunerea ta, iar bookmakerii îți vor crea cote și îți vor publica pariul pe site, în rubrica special creată din secțiunea „Sporturi”!

Pariuri online la un alt nivel… doar pe winmasters.ro!

winmasters este o arenă internațională de gaming, care aduce în online pariuri sportive, cazinou, poker și jocuri, în cel mai prietenos și incitant mediu. winmasters este un brand de gaming care a fost dezvoltat în concordanță cu nevoile jucătorilor. winmasters oferă o platformă receptivă și orientată către clienți, unde utilizatorii pot personaliza interfața, ca să se asigure că au acces instant către cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost dezvoltată de către o echipă cu profunde cunoștințe și experiență îndelungată în industria de gaming, oferindu-le utilizatorilor cea mai bună experiență de jocuri de noroc în online.