Omul Molie: Creatura cu ochii rosii care apare inaintea dezastrelor

Omul Molie este una dintre cele mai controversate creaturi ale secolului 21. Si-a facut aparitia timp de un an, de pe 15 noiembrie 1966 pana pe 15 decembrie 1967. Se speculeaza ca aparitia acestuia este asociat cu numeroase evenimente supranaturale si cu prabusirea podului Silver Bridge, din 1967.

RomaniaTV.net
19 iun. 2015, 08:36

Prima aparitie a Omului Molie a fost pe 12 noiembrie 1966, cand cinci oameni care sapau un mormant intr-un cimitir sustin ca au vazut o creatura care semana cu un om zburand deasupra capetelor lor. 

Pe 15 noimebrie al aceluiasi ani, doua cupluri tinere din Point Pleasant sustin ca au vazut o creatura mare si albicioasa a carei ochi „sclipeau rosiatic” cand farurile masinilor au luat-o in vizor. Au descries creatura ca „un om foarte mare cu aripi de 2 metri jumatate care le urmarea masina in timp ce paraseau o zona din oras numita si „zona TNT””, unde in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial se fabrica munitie.

In urmatoarele zile, numerosi alti oameni au constat aparitia creaturii pe care o numeau „o pasare uriasa cu ochi rosii”. S-au raportat de asemenea zgomote dubioase din partea aparatelor electrocasnice si disparitia unui ciobanesc german. Un biolog, doctoral Robert L. Smith de la Universitatea West Virginia a spus reporterilor ca descrierea creaturii seamana cu o specie de cocor, aproape la fel de inalta ca un om si cu aripi foarte largi, care are cercuri rosii in jurul ochilor, specificand ca e posibil ca pasarea sa fi parasit ruta sa de migratie.

Odata cu prabusirea podului Silver Bridge, la 15 decembrie 1967, Omul Molie a disparut. Au murit 46 de oameni in acest eveniment, creand o legenda urbana conform careia aparitia Omului Molie ar fi corelata cu prabusirea podului si cu numeroasele victime.