Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele „Angel Therapy” pentru saptamana 29 august – 04 septembrie 2016

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Angel Therapy"- Doreen Virtue. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

29 aug. 2016, 19:48
Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele „Angel Therapy” pentru saptamana 29 august – 04 septembrie 2016

Iata mesajele pentru saptamana 29 august – 4 septembrie 2016.

Berbec – Heal Away Addictions

Mesajul acestei carti vine sa confirme ceea ce stiai deja, ca este momentul oportun sa renunti la acele comportamente care interfereaza cu sanatatea, fericirea si scopurile tale. Pastrandu-ti onestitatea fata de propria persoana poti face o evaluare cat mai corecta si sa observi ce iti consuma timpul, energia si te mentine intr-o stare de blocaj, pentru ca apoi sa poti actiona in acest sens. Ai alaturi de tine tot sprijinul, vizibil si invizibil, necesar pentru a face exact acele schimbari care pot produce o diferenta notabila in viata ta de zi cu zi.

Taur – Archanghel Raphael

Preocuparile tale legate se starea ta de sanatate sau a unei persoane apropiate tie au fost auzite si primesc raspuns de la Arhanghelul Rafael, vindecatorul taramului angelic. El iti ofera ghidare si solutii sub forma de idei in legatura cu sanatatea ta, asa ca asigura-te ca iti urmezi intuitia in ceea ce priveste alimentatia, renuntarea la fumat sau practicarea unui anumit sport.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.