Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid pentru săptămâna 27 februarie – 05 martie 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

27 feb. 2017, 21:32
Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid pentru săptămâna 27 februarie – 05 martie 2017

Iata mesajele pentru saptamana 27 februarie – 5 martie 2017. 

Berbec – Compass

Desi e posibil sa te afli intr-un moment in care nu ai habar ce se intampla sau ce ai de facut, noi experiente minunate te asteapta. Potriveste-ti busola pe directia „True North” si astfel te vei afla cu siguranta pe calea ce reprezinta destinul tau cel mai inalt. Doar Spiritul, sau o putere mai inalta, te poate ghida. Banii, posesiunile, prestigiul sau viata amoroasa, sau orice alt bun material, nu te pot ajuta sa-ti gasesti adevaratul tau drum. Toate acestea nu sunt altceva decat lucruri simple pe care le vei experimenta de-a lungul calatoriei tale.

Taur – Intention

Un pas inapoi, pentru a obtine claritate si perspectiva asupra directiei de urmat, ar fi binevenit in aceste momente. Verifica motivele pe care le ai si pune-ti intrebarea daca acestea sunt sincere, caci e posibil sa urmezi orbeste niste teluri fara a fi constient de urmari. Auto-evaluarea si auto-cultivarea sunt instrumente pretioase pentru tine, acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO