Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru săptămâna 8-14 decembrie

Mesajele şi ghidarea pentru această săptămână vin prin intermediul Cărţilor Oracol „Osho Zen Tarot”. Oracolscopul, creat de Astrocafe, este o etalare săptămânală cu cărţi oracol, câte o carte pentru fiecare zodie. Oferă ghidare şi sprijin pentru toţi cei care vin în contact cu această informaţie. Etalare şi citire intuitivă – Cristina Ciobanu.

RomaniaTV.net
09 dec. 2014, 07:59
Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru săptămâna 8-14 decembrie

Iata mesajele pentru saptamana 8-14 decembrie 2014.

Berbec – Calatoria

O calatorie se arata la orizont in aceasta saptamana. Fie este vorba de o deplasare fizica, alaturi de famile, prieteni sau interes de serviciu, fie este o calatorie interioara, care iti aduce o schimbare de perspectiva in ceea ce priveste viata ta. Oricum, zilele acestea miscarea este pe primul plan, iar aceasta iti readuce simtul aventurii si, mai ales, cresterea. Apar prieteni si experiente noi, care te provoaca sa reflectezi asupra unor puncte de vedere pe care le considerai, pana acum, fixe. Lasa bucuria calatoriei sa te ghideze pe drumul ales.

Taur – Tacerea

Zilele acestea este important sa fii deschis si sa mentii o stare de receptivitate, caci aceasta iti aduce liniste interioara si o mai buna intelegere a unor aspecte care pana acum ti-au dat batai de cap. Alege sa-ti petreci timpul alaturi de oameni care rezoneaza cu tine acum si evita-i pe aceia care te atrag in zgomotul si activitatea lumii exterioare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.