Oraş întreg, paralizat de o nuntă ţigănească. Romii au defilat în Ferrari, Lamborghini, Porsche şi BMW VIDEO

O nuntă ţigănească sfidează din nou un oraş întreg. Romii au defilat cu zeci de maşini de lux în cel mai sărac cartier din Petroşani. Totul s-a petrecut cu ajutorul poliţiştilor, care ar fi blocat şi o stradă pentru a trece convoiul de petrecăreţi.

05 aug. 2015, 07:06
Oraş întreg, paralizat de o nuntă ţigănească. Romii au defilat în Ferrari, Lamborghini, Porsche şi BMW VIDEO

Peste 700 de romi şi zeci de maşini de sute de mii de euro au blocat un cartier întreg din Petroşani. Ferrari, Lamborghini, Porsche, BMW sau Hummer au defilat zeci de minute pe străzile oraşului. Tot alaiul era condus de caleaşca mirilor, trasă de cai și împodobită cu steaguri tricolore. Potrivit România TV, un elicopter a survolat zona.

Şi, ca la orice petrecere ţigănească de pomină, atmosfera a fost întreţinută de Nicolae Guţă şi Florin Salam. Muzica răsuna atât de tare încât putea fi auzită la câţiva kilometri depărtare.

Ca o coincidenţă, mai multe semafoare nu au mai funcționat chiar în zonele prin care au trecut nuntașii cu bolizii de lux. Nunta a fost anunţată autorităţilor din Petroşani de reprezentanţii mirilor, care au solicitat şi închiderea unei străzi din cartier.

Vezi si: Nuntă ţigănească de pomină, la Reşiţa. Masa, felicitările şi dansul au avut loc pe STADION – VIDEO