Oraşul din România în care criminalii fac legea. Primarul şi-a dat demisia, copleşit de valul de infracţiuni VIDEO

Situaţie-limită în oraşul Budeşti, din judeţul Călăraşi. Primarul şi-a dat demisia în condiţiile în care criminalii şi hoţii lovesc în serie în localitate. Localnicii sunt îngroziţi de haosul care a pus stăpânire pe oraş în vreme ce primarul demisionar admite că este copleşit de probleme.

29 mart. 2017, 15:03
Oraşul din România în care criminalii fac legea. Primarul şi-a dat demisia, copleşit de valul de infracţiuni VIDEO

La noi nu e Poliţie, la noi nu e dispensar… La noi aici poate să se omoare omul, că nu se ştie cine. Ne e frică, dar ce să facem? Nu i-a omorât pe ăia doi? Cine i-a omorât? N-au găsit pe nimeni! Te omoară şi pleacă! Nu Miliţie, nu…nimic!„, declară oamenii din Budeşti, pentru România TV.

Primarul demisionar din Budeşti, Dumitru Iorgu, admite că problemele l-au copleşit. „Lucrurile sunt mult mai grave decât par! Nu-mi făceam iluzii că în câteva luni de zile fac eu din Budeşti Los Angeles! Sper, până la urmă, să fie o demisie de onoare!„, a spus acesta, pentru România TV.

Citeşte şi Crime în lanţ într-un sat din Călăraşi. Doi bătrâni, ucişi cu bestialitate pentru un televizor şi o pereche de cercei

În toamna anului trecut, România TV a prezentat detalii cutremurătoare ale crimelor petrecute în Budeşti. În doar câteva săptămâni, doi bătrâni au fost ucişi în casă, un al treilea pe stradă, în timp ce-şi căra alimentele primite ca ajutoare de la Primărie, în vreme ce un altul a fost ucis în lanul de porumb de hoţii pe care i-a prins la furat. Poliţiştii din Budeşti au refuzat să ofere explicaţii.