OSMANLISPOR STEAUA. Reghecampf se teme: „Nu am avea nicio şansă!”

OSMANLISPOR STEAUA. Steaua va debuta, joi, în Europa League, pe terenul celor de la Osmanilispor.

12 sept. 2016, 09:30
OSMANLISPOR STEAUA. Reghecampf se teme: „Nu am avea nicio şansă!”

OSMANLISPOR STEAUA. Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la Steaua, a vorbit despre duelul cu Osmanlispor și a spus că, pentru formația roș-albastră, acest meci pică într-un moment prost. „Nu ne va fi ușor. Pentru noi, meciurile din grupe vin cam devreme. Am mai avea nevoie de o lună și jumătate pentru ca echipa să se cristalizeze. Totuși, avem jucători de valoare, care mereu au făcut meciuri bune în Europa. Vom face totul pentru a scoate un scor bun. Nu ne va fi imposibil, dar nici ușor. Eu cred că vom fi mai bine pregătiți la meciul cu Villarreal decât vom fi joi. Steaua a arătat o formă bună, dar jucătorii încă nu s-au întegrat. Cred că atunci când vom ști echipa de start pe dinafară, Steaua va fi foarte foarte puternică”, a spus Duckadam.

OSMANLISPOR STEAUA. „Dacă joi, cu Osmanlispor, vom juca la fel cum am făcut-o astăzi, cu Astra, nu vom avea nicio șansă”, a spus şi Laurențiu Reghecampf, antrenorul de la Steaua.

OSMANLISPOR STEAUA. Osmanilispor a câştigat lejer, duminică, pe terenul celor de la Trabzonspor, scor 2-0, cel de-al doilea gol fiind marcat chiar de Raul Rusescu. Fostul atacant de la Steaua a început pe banca de rezerve, dar a intrat în minutul 72 în locul lui Webo şi peste un sfert de oră a înscris. Osmanlispor are 5 puncte în 3 etape şi e una dintre cele 6 echipe neînvinse în startul primei ligi din Turcia.

OSMANLISPOR STEAUA. Meciul OSMANLISPOR – STEAUA din Grupa L a Europa League este programat, joi, de la ora 22:05, LIVE VIDEO la PRO TV.