Otilia a lansat piesa „Frunze” VIDEO

Desi Otilia este una dintre artistele romance care se bucura de un imens succes international, gandurile sale s-au indreptat catre tara natala, la inceputul acestui an. 

23 ian. 2018, 11:19
Otilia a lansat piesa „Frunze” VIDEO

Otilia a lansat „Frunze”, o piesa in limba romana, produsa in studioul JHaps Records, de catre Andrei Murariu (orchestratie), Stelian Savu (muzica&versuri) si Claudiu Pal (mix&master). Tema piesei este iubirea neimpartasita, iar versurile exprima sentimentul de goliciune si amaraciune dupa o mare dezamagire. Otilia il compara pe el cu un brad – arbore vesnic verde, imun si neschimbat, indiferent de anotimp, iar pe ea, cu un arbore foios, care-si pierde frunzele si ramane golita de sentimente. Videoclipul a fost filmat in luna decembrie, in imprejurimile Sibiului.

Citeşte şi Otilia „Bilionera” încinge imaginaţia bărbaţilor în ultimul videoclip. Filmările au fost făcute în Pakistan VIDEO

Otilia este o artista nu doar foarte iubita si apreciata de catre fanii din toate colturile lumii, ci si extrem de activa!

Ea a lansat in urma cu aproape 3 luni „Prisionera” – piesa care se bucura de un mare success, iar luna trecuta a lansat un remix al piesei „Sleepless Nights”, cu un videoclip care a fost filmat in Pakistan. Cu toate acestea, se vehiculeaza ca artista urmeaza sa lanseze in curand un alt videoclip, care promite sa fie ceva inedit!

In noiembrie 2017, Otilia a castigat premiul „Best Balkan Artist” la gala DAF BAMA MUSIC AWARDS din Hamburg, Germania, iar anul acesta, artista este nominalizata la categoria „Best Balkan Artist” in cadrul premiilor GOLDEN PANTHER MUSIC AWARDS 2018, din NEW YORK, capitala muzicii. Succesul Otiliei a inceput in 2014, cand a lansat Bilionera – hitul international care insumeaza peste 500 de milioane de ascultari pe toate canalele de Youtube, ocupand locul I in Europa de Sud-Est.