(P) UEFA Euro 2012, ieftin şi la calitate HD, pentru adevăraţii suporteri!

A început Campionatul de Fotbal Euro 2012, iar vizionarea meciurilor la o calitate a imaginii cât mai bună este un lucru cât se poate de necesar.

RomaniaTV.net
12 iun. 2012, 06:17
(P) UEFA Euro 2012, ieftin şi la calitate HD, pentru adevăraţii suporteri!

Romtelecom, unul dintre cei mai importanti operatori de comunicatii de pepiaţa locală, a lansat cu aceasta ocazie Pachetele SUPORTERULUI pentru care primeşti o mega reducere de până la 50%, in primul an, pentru pachetele de servicii cu Dolce Maxim sau Dolce iMaxim, care includ şi canalul de sport Dolce Sport 1 pe care se va transmite UEFA Euro 2012.

In plus, clientii de Dolce Maxim si Dolce iMaxim vor viziona gratuit, in luna iunie, canalul Dolce Sport HD, pentru o calitate ideala a imaginii si sunetului la meciurile din UEFA Euro 2012. Dolce iMaxim îţi asigură servicii de televiziune cu 121 canale incluse, la care pot fi adăugate toate pachetele suplimentare si astfel poti ajunge până la 132 de canale.

Pachetele SUPORTERULUI, incluse în promoţia Romtelecom sunt disponibile în 12 variante cu doua sau trei servicii şi includ abonamentul maxim de televiziune Dolce iMaxim cu 121 canale (pe tehnologie IPTV), respectiv Dolce Maxim cu 101 canale (prin satelit), şi servicii de voce cu până la 4.000 de minute naţionale în reţele fixe si in Cosmote sau servicii de voce si de internet de mare viteza. 

Poţi comanda aceste pachete telefonic, sunând la 1930,vizitand  magazinele Romtelecom dar şi în magazinul online Preţurile încep de la 11,72 euro/lună cu TVA, iar structura detaliată a pachetelor este disponibilă aici. Echipamentul aferent serviciului de televiziune se oferă în chirie, cu plata lunară începând cu 1,74 euro, cu TVA.