Panică în aer: Un Airbus al companiei Qantas a început să scoată scântei din motor. La bord erau sute de pasageri

Un Airbus A380 al companiei australiene Qantas care zbura de la Los Angeles spre Melbourne cu sute de pasageri la bord a fost constrâns să se întoarcă din drum după o problemă la motor, a anunțat Qantas duminică.

21 mai 2017, 07:44
Panică în aer: Un Airbus al companiei Qantas a început să scoată scântei din motor. La bord erau sute de pasageri

Incidentul s-a produs vineri seară după două ore de zbor. Pasageri ai zborului QF94 au povestit că au văzut scântei ieșind de la unul dintre motoare.

„Zborul 94 al Qantas s-a întors la LAX cu scântei la unul dintre motoare și este pe punctul de a fi inspectat”, a scris pe Twitter unul dintre pasageri.

Qantas a apreciat că scânteile se poate să fi fost provocate de supraîncălzirea motorului, dar a dezmințit că a luat foc, cum au informat media australiene.

Citeşte şi Ce mesaje SECRETE îşi transmit stewardesele atunci când comunică prin semne în timpul zborului VIDEO

„Zborul QF între Los Angeles și Melbourne a revenit la LA din cauza unei probleme la unul din cele patru motoare”, a declarat compania într-un comunicat.

„Piloții au urmat procedura standard, au stins motorul și zborul a aterizat normal la LA sâmbătă în jurul orelor 03.00. Inginerii inspectează aparatul”, a adăugat compania aeriană.