PANICĂ la METROU. Sute de călători, blocaţi minute bune între staţii pe întuneric GALERIE FOTO

O garnitură de metrou a rămas blocată, luni seara, aproximativ 10 minute între stațiile Izvor și Unirii, din Capitală.

07 aug. 2017, 18:54

Un tren de metrou s-a defectat în jurul orei 19.00 între staţiile Izvor şi Piaţa Unirii, călătorii fiind debarcaţi la staţia Piaţa Unirii 1. Trenul a fost scos de pe linie, circulaţia fiind reluată după aproximativ 20 de minute, potrivit surselor din cadrul Metrorex. În rândul celor câteva sute de călători prezenți în metrou s-a creat panică deoarece lumina s-a stins în momentul în care garnitura a rămas blocată între stații, scrie spynews.ro.

Aceștia au fost anunțați că din motive tehnice trenul nu îți poate continua călătoria și au trebuit să aștepte până la sosirea altuia care să îl tracteze pe cel în care se aflau.

Citeşte şi Metrorex: Staţia Berceni, închisă pentru lucrări de modernizare la sistemul de control-acces în perioada 12-15 august

Echipajul Metrorex a intervenit pentru debarcarea pasagerilor.

„Conform procedurii de debarcarea, a venit un tren de ajutor, care a scos trenul defect de pe linie. Călătorii au fost debarcaţi conform procedurii, printr-o singură parte, spre staţia Unirii 1, pe firul 1”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Metrorex.

Potrivit surselor citate, trenului i s-ar fi blocat o frână, dar tehnicienii din cadrul companiei feroviare vor analiza problema.