Panică pe aeroportul din Sibiu. Unui pasager i s-a făcut rău înainte de îmbarcare

Unui bărbat de 40 de ani, cetăţean german, i s-a făcut rău înainte de îmbarcare pe aeroportul din Sibiu şi a intrat în stop-cardio respirator. A fost nevoie şi de intervenţia unui elicopter SMURD.

RomaniaTV.net
23 apr. 2018, 12:38
Panică pe aeroportul din Sibiu. Unui pasager i s-a făcut rău înainte de îmbarcare

Medicii SMURD au intervenit astăzi la aeroport, în jurul orei 12:20, pentru a resuscita un pasager neamț aflat în stop-cardio-respirator. Turistul a fost transportat la UPU, unde medicii au preluat manevrele de resuscitare. Acum este transportat la Tg. Mureș pentru investigații.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 12.20 în zona de plecări a Aeroportului Internațional Sibiu. Medicii SMURD au intervenit pentru a resuscita un pasager neamț aflat în stop-cardio-respirator. Bărbatul a fost transportat mai apoi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Din cauza stării de sănătate a pacientului, medicii au decis să-l tranfere la Târgu Mureș.

„Pacientul a ajuns la spital în stop cardio-respirator cu manevre de resuscitare în curs. A fost preluat de medicii din UPU și resuscitat în continuare. La momentul actual este în comă și s-a solicitat transferul cu elicopterul la Tg. Mureș pentru investigații amănunțite”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu pentru turnulsfatului.ro