Paraclisul Maicii Domnului. Când şi cum se citeşte ca să îţi alini suferinţele trupeşti, pentru luminarea minţii şi întărirea credinţei

Publicat: Vineri, 12 Ianuarie 2018 23:11 // Actualizat: Vineri, 12 Ianuarie 2018 23:11 // Sursa: romaniatv.net

Una dintre cele mai puternice rugaciuni este Paraclisul Maicii Domnului. Aceasta rugaciune se rosteste la vreme de necaz sau intristare, in caz de boli sau suferinte trupesti, in dorinta de casatorie, de a intemeia o familie sau de a pastra familia fericita. 

Cum se citeste Paraclisul Maicii Domnului

Dincolo de micile rugaciuni catre Fecioara Maria, poate fi citit Paraclisul Maicii Domnului timp de 40 de zile. Aceasta este o rugaciune speciala, pentru cereri speciale. Citirea Paraclisului timp de 40 de zile aduce cu sine infaptuirea unui miracol. Unii oameni marturisesc ca au primit un ajutor nevazut in problemele pe care le aveau.

Rugaciunile catre Maica Domnului sunt vindecatoare de rani si facatoare de miracole. Ele aduc liniste sufleteasca si pace inimilor zbuciumate. Unii s-au rugat pentru un anumit lucru, dar au primit altceva care le era mai de folos. Altii au cerut sa li se implineasca o anumita cerere, dar au descoperit ca nu le era folositor ceea ce isi doreau. Numai Dumnezeu poate stii ce ne este cu adevarat de folos, de aceea, atunci cand ne rugam, este bine sa cerem sa se faca Voia Lui in viata noastra. 

De ce se citeste Paraclisul Maicii Domnului timp de 40 de zile?

Paraclisul Maicii Domnului se citeste 40 de zile pentru:

  • Alinarea de suferinte trupesti;
  • Vindecarea de boli incurabile;
  • Eliberarea din patima betiei;
  • Gasirea unui loc de munca sau pastrarea serviciului;
  • Casatorie grabnica;
  • Nastere de copii;
  • Impacare in familie;
  • Evitarea divortului sau intoarcerea sotului;
  • Odihna celor adormiti;
  • Pentru luminarea mintii si intarirea in credinta. 

La fel de puternice sunt si rugaciunea Braul Maicii Domnului, Acatistul Bunei Vestiri sau Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului. 

Cand se citeste Paraclisul Maicii Domnului

Paraclisul se poate spune atat la vreme de necaz cat si la ceas de bucurie. Maica Domnului isi revarsa puterea asupra celor cu inima sincera, rugatoare si plina de nadejde in ajutorul ei. Sfintii Parinti ne-au invatat ca e bine ca atunci cand citim Paraclisul sa ne rugam in genunchi, in fata icoanei sale.

Paraclisul Maicii Domnului se citeste inseosebi seara, inca e bine ca inainte sa se ceara sfatul si binecuvantarea parintelui duhovnic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Paraclisul Maicii Domnului
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6485
RON
13 Dec
noapte -3 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H