Parcul Naţional va fi preluat de Primăria Capitalei. În zonă va fi amenajat un Fan Zone pentru EURO 2020

Primăria Capitalei vrea să preia în administrare Parcul Naţional, pentru a amenja acolo spaţii de vizionare şi zone destinate fanilor care să urmărească meciurile din campionatul european de fotbal UEFA EURO 2020, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB). Tot pentru campionatul european de fotbal, municipalitatea intenţionează să preia de la Primăria Sectorului 2 şi Teatrul de Vară.

03 sept. 2018, 05:32
Parcul Naţional va fi preluat de Primăria Capitalei. În zonă va fi amenajat un Fan Zone pentru EURO 2020

Potrivit proiectelor de hotărâre, atât Parcul Naţional, cât şi Teatrul de Vară vor fi transferate din administrarea Consiliului Local Sector 2 în administrarea Consiliului General.

În ambele zone ar urma să fie amenajate, conform planului propus de UEFA, spaţii pentru vizionarea meciurilor de fotbal.

În vederea organizării spaţiilor de vizionare şi a fan-zonelor destinate desfăşurării turneului UEFA EURO 2020, este necesară, oportună şi legală preluarea din administrara Consiliului Local Sector 2 în administrarea directă a Consiliului General, a imobilului Parcul Naţional, din Bd. Basarabia nr. 25-35, Sector„, se arată în proiectul de hotărâre privind transferul Parcului Naţional.