Părinţii lui Tuncay Ozturk intervin în divorţul fiului lor de Andreea Marin. Ce au aceştia de reproşat

Divorțul dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturc pare să fie unul cu "cântec". Mai exact, fosta "Zână a Surprizelor" pare să își fi găsit niște aliați neașteptați, chiar în sânul familiei celui care va fi fostul ei soț. Astfel, spun sursele noastre, părinții turcului sunt extrem de supărați pe fiul lor din cauza deznodământului nefericit al căsniciei lui.

02 nov. 2016, 09:03
Părinţii lui Tuncay Ozturk intervin în divorţul fiului lor de Andreea Marin. Ce au aceştia de reproşat

După ce Andreea Marin a anunțat, oficial, divorțul de medicul turc Tuncay Ozturc, problemele acestuia au părut să se acutizeze. Astfel, pe lângă faptul că mariajul său s-a destrămat fără să mai poată fi „reparat”, familia turcului a simțit nevoia să pună sare pe rană, părinții lui considerându-l pe el principalul vinovat pentru cele petrecute.

Citeşte şi Ce a scris Andreea Marin în CEREREA de DIVORŢ. Adevaratul motiv al despărţirii de TUNCAY

Mai exact, ei consideră, comform tradiției turcești de altfel, că despărțirea dintre ei a fost cauzată de faptul că Tuncay nu a „ținut cu casa” și că nu a făcut tot ce i-ar fi stat în putință să îi ofere „Zânei” tot ce ar fi trebuit pentru a fi ocolit deznodământul anunțat încă de acum câteva zile.

„Tuncay se simte foarte vinovat pentru cele întâmplate, cu atât mai mult cu cât nici părinții nu îi sunt alături așa cum se aștepta. Dar, la turci, divorțul este văzut, de cele mai multe ori, ca fiind responsabilitatea bărbatului, așa că el e cel care are de pierdut”, a spus o sursă din comunitatea turcă. De altfel, a precizat sursa citată, Tuncay este acum în depresie, el suferind foarte mult pentru că nu poate face nimic pentru a-și salva căsnicia, cu atât mai mult cu cât Andreea a depus, zilele trecute, acțiunea de divorț la tribunal.

„Sfârșitul era inevitabil”

„Între Andreea și Tuncay problemele erau vechi și țin de felul lor de a fi. El, ca orice turc, educat ca noi toți, simțea că trebuie să fie capul familiei. Ea, fiind o femeie extrem de puternică, nu accepta să se lase condusă. Amândoi caractere puternice, au ajuns să se certe din orice. Iar acest lucru a făcut ca întrei ei să nu mai fie armonie. Poate, dacă ar fi apărut un copil, ar fi fost altceva, dar, după trei ani de căsătorie nu l-au avut, așa că sfârșitul cred că a fost inevitabil”, a dezvăluit o sursă din comunitatea turcă de la noi.

Citeşte şi Andreea Marin l-a dat afară din casă pe Tuncay. Medicul turc a părăsit locuinţa ca un hoţ FOTO

Mai mult decât atât, a explicat sursa citată, relația lor era bazată doar pe dragoste, iar asta, pare-se, nu ar fi fost suficient. Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia, în timp ce vedeta mergea la tratament la o clinică de renume din această ţară. Cei doi s-au căsătorit în 2013, iar atunci Tuncay a decis atunci să îşi părăsească ţara natală, de dragul fostei „Zâne a surprizelor”, mariajul lor fiind pus la încercare de-a lungul timpului, iar la începutul săptămânii Andreea a anunțat, pe contul ei de socializare, divorțul.