PĂRINŢII sunt în STARE DE ŞOC. O şcoală din Bucureşti este bântuită de FANTOME

In folclorul urban al Capitalei exista o legenda care cu siguranta da fiori pe sira spinarii oricui. Una dintre cele mai vechi institutii de invatamant din Capitala, Scoala Centrala, este bantuita de mai multe spirite.

14 aug. 2014, 14:27

Aici au loc fenomene extrem de stranii, care nici pana acum nu au fost explicate, scrie cancan.ro.

Obiectele din interior leviteaza

Pe data de 19 martie 1851 domnitorul Barbu Stirbey a hotarat infiintarea „Pensionatului Domnesc de Fete”, una dintre cele mai pretigioase unitati de invatamant ale vremii, care a devenit ulterior Scoala Centrala de Fete. Aici nu putea intra oricine, ci doar fiicele marilor demnitari sau boieri ai tarii, elita acelor vremuri. De asemenea, spre sfarsitul secolului, constructia noului sediu al imobilului a fost facuta de catre arhitectul Ion Mincu.

Citeşte şi FETELE sunt mai PERFORMANTE la şcoală decât băieţii

Legendele legate de acest loc sunt incredibile. Se spune ca acolo uneori obiectele o iau din loc, fara sa fie nimeni in preajma lor, iar usile se trantesc singure. Unii spun ca au simtit adieri reci, zgomote ciudate si miresme puternice si respingatoare.

Citeşte şi Când SPIRITELE se răzbună: Un bărbat a fost LOVIT şi TÂRÂT de o FANTOMĂ GALERIE FOTO VIDEO

Coridoare şi camere secrete

Mitul mai spune ca tot imobilul este plin de camere si coridoare secrete, iar unele usi sunt zidite, parca cineva a vrut sa ascunda ceva extrem de repede. De altfel, sub Scoala Centrala se spune ca exista un subsol, care da fiori oricarei persoane care trece pe langa. De aici se aud mai mereu zgomote ciudate, iar unii spun ca acolo ar fi capatul unui tunel.