PARIURI1X2 ţi-a oferit 6 BILETE CÂŞTIGĂTOARE din 6 POSIBILE în luna APRILIE! Vezi aici pronosticurile incluse pe BILETUL ZILEI

Avem motive de sarbatoare in redactia www.pariuri1x2.ro! Si ieri, pentru a 6-a oara in tot atatea zile din luna aprilie, dar si pentru a 26-a oara in ultimele 37 de zile,  biletul Zilei  propus ne-a adus profit! Aceasta performanta deosebita a fost asigurata prin intermediul celor 3 pariuri peste 1.5 goluri oferite la meciurile Eibar – Las Palmas( 3-1), Haugesund – Valerenga(4-3) si respectiv FC Copenhaga – Aarhus (2-1).

07 apr. 2017, 08:30
PARIURI1X2 ţi-a oferit 6 BILETE CÂŞTIGĂTOARE din 6 POSIBILE în luna APRILIE!  Vezi aici pronosticurile incluse pe BILETUL ZILEI

Biletul Zilei 

Asa cum in fotbal nu se schimba formatia castigatore, nici noi nu modificam, pentru biletul zilei de astazi, varianta de pariere ce ne-a imense satisfactii in ultimele luni. Pariem din nou pe cel putin 2 goluri (peste 1.5), la 3 confruntari programate astazi in Irlanda si Franta, liga a 2-a. 

Citeste si:

Sa se faca ”VERDE”: Pariuri1x2 iti da ponturi pentru meciurile importante ale weekendului! Aici e TOTUL!

__________________________________________________________________________

21:45, Bray – Galway, peste 1.5 goluri
21:00, Creteil – Boulogne, peste 1.5 goluri
21:45, Waterford – Cobh Ramblers, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.