Parteneriat între Universitatea Hyperion și English Tests Ro

Universitatea Hyperion a încheiat un parteneriat cu English Tests Ro, reprezentant ETS (Educational Testing Service) în România, prin care studenții Universității vor avea posibilitatea de a susține examinărileTOEFL și TOEIC în cadrul instituției noastre.  

RomaniaTV.net
06 apr. 2016, 08:46
Parteneriat între Universitatea Hyperion și English Tests Ro

În data de 14 aprilie 2016, ora 11.00, în sala de conferințe a Univ. Hyperion(etaj 6, corp A), se va organiza un seminar cu cei de la English Tests Ro, în cadrul căruia studenții vor primi toate informațiile necesare și vor putea întreba tot ceea ce ar dori să știe și să înțeleagă cu privire la aceste testări.

ETS, cu sediul în Princeton, NJ, USA, fondată în 1947, este leader mondial în producerea de teste de limba engleză și audit în domenii precum educație și training profesional pentru limba engleză.

Testele TOEFL (Test of English as a Foreign Language) și TOEIC (Test of English for International Communication), cele mai cunoscute și apreciate teste de limba engleză din lume, sunt vândute în peste 7.000.000 de exemplare anual, în peste 150 de țăriTestul TOEIC Listening and Reading, deosebit de apreciat, este folosit de peste 14.000 de instituții de învățământ superior (Universități de prestigiu, Facultăți de Inginerie și Business), corporații și companii multinaționale.

Testele „TOEIC Listening and Reading”TOEIC Speaking and Writing” și „TOEFL iBT” sunt recunoscute și acreditate de Ministrul Educaţiei Naţionale și Cercetării Ştiinţifice din România încă din 2010 prin O.M.E.C.T.S. nr.5219/09.09.2010.

Aceste teste pot fi folosite de universități, acolo unde limba engleză este una dintre materiile de admitere.

Mai multe detalii pe site-ul Universităţii Hyperion