Începe construcţia Pasajului de la Domneşti. Costul ajunge la aproximativ 20 milioane euro fără TVA. Cine îl va ridica

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a emis Ordinul de Începere pentru realizarea obiectivului „Proiectare şi execuţie Pasaj suprateran pe DJ 602 Centura Bucureşti-Domneşti", potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

RomaniaTV.net
05 ian. 2018, 12:02
Începe construcţia Pasajului de la Domneşti. Costul ajunge la aproximativ 20 milioane euro fără TVA. Cine îl va ridica

Durata contractului de execuţie a lucrării este de 51 de luni, dintre care 3 luni proiectare, 24 luni execuţie si 24 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.

Reamintim că în data de 10.05.2017, CNAIR S.A. şi Asocierea S.C. STRACO GRUP S.R.L. – S.C. COMNORD S.A. – S.C. SPECIALIST CONSULTING S.R.L. au semnat contractul aferent acestui obiectiv.

Valoarea contractului de lucrări este de 91.552.381.90 lei, fără TVA. 

Pasajul suprateran pe Centura București-Domnești va fi situat în zona de sud a Municipiului București-Sector 6 și a localităților Domnești, Clinceni și Bragadiru, din județul Ilfov și va fluidiza traficul la intersecția centurii rutiere și feroviare a capitalei cu strada Prelungirea Ghencea și DJ 602. Realizarea obiectivului va facilita accesul la cartierele rezidențiale din zonă și va degreva străzile din interiorul municipiului.