Patronul Chocolat, vizat de percheziţiile DIICOT: Voi colabora cu autorităţile pentru a-mi dovedi nevinovaţia

Patronul grupului Chocolat, Tudor Constantinescu, a declarat că va colabora cu autorităţile pentru a-şi demonstra nevinovăţia, după controlul desfăşurat, joi, de procurorii DIICOT la 43 de cluburi şi baruri din Bucureşti, în cadrul unei anchete ce vizează evaziune fiscală şi spălare de bani.

12 nov. 2015, 17:43
Patronul Chocolat, vizat de percheziţiile DIICOT: Voi colabora cu autorităţile pentru a-mi dovedi nevinovaţia

Multumesc tuturor colaboratorilor si clientilor Chocolat, pe care vreau sa ii asigur de profesionalismul, corectitudinea si transparenta care au stat intotdeauna la baza afacerii pe care am construit-o in ultimii 9 ani. In aceasta perioada, Chocolat a crescut, prin munca cinstita a unor oameni extraordinari si devotati si prin multa creativitate, de la un restaurant si 7 angajati, la o echipa de peste 170 de oameni, in 6 locatii din Bucuresti.

Voi colabora cu autoritatile pe perioada anchetei pentru a-mi demonstra nevinovatia.

Imi cer iertare clientilor pentru expunerea la situatia creata astazi (n.r. – joi) si va garantez ca Chocolat va continua sa se ridice la inaltimea asteptarilor si va mentine aceleasi standarde ridicate in ceea ce priveste produsele si serviciile oferite„, a transmis Tudor Constantinescu, intr-un comunicat de presa.

Procurorii DIICOT au efectuat, joi, 43 de percheziţii la patroni de baruri şi cluburi din Bucuresti, în cadrul unei anchete care vizează evaziune fiscală şi spălare de bani.