Patronul shaormeriei, audiat la serviciul „Omoruri”. Părinţii copilului depun plângere penală împotriva ambulanţei

Informaţii-bombă în cazul copilului care a murit după ce a mâncat de la shaormerie. Patronul magazinului fast food a ajuns la audieri. Părinţii micuţului sunt aşteptaţi să depună plângere penală, inclusiv împotriva ambulanței.

21 mai 2018, 10:23
Patronul shaormeriei, audiat la serviciul „Omoruri”. Părinţii copilului depun plângere penală împotriva ambulanţei

La sfârşitul săptămânii trecute, doi bucureşteni au depus o sesizare la Parchetul Tribunalului Bucureşti în care spuneau că fiul lor, de numai trei ani, a murit după ce a mâncat dintr-o shaorma cumpărată de la un fast-food din Bucureşti. Inclusiv cei doi ar fi avut de suferit pentru că au ajuns în stare gravă la spital.

Înregistrat ca moarte suspectă, dosarul este acum pe mâna ofiţerilor de la „Omoruri” din Poliţia Capitalei. Luni, în faţa anchetatorilor, sunt la audieri şi patronii localului din care s-a cumpărat produsul cu probleme. De altfel, în weekend au fost audiaţi şi părinţii micuţului care şi-a găsit sfârşitul tragic într-un asemenea mod.

Şi reprezentanţii DSVSA au făcut un control la fast-food-ul din Bucureşti. Primele rezultate ale probelor prelevate de pe alimente sunt negative în cazul copilului care a murit după ce a mâncat dintr-o shaorma la un fast-food din București. În urma controlului, nu au fost descoperite deficiențe atât de grave în local care să conducă la o situație de acest gen, a explicat, zilele trecute, directorul DSVSA Bucureşti, Ovidiu Zvorişteanu, pentru Agerpres.ro.

Vezi şi: Declaraţii ULUITOARE ale părinţilor copilului care a murit după ce a mâncat shaorma: „În camera de resuscitare nu aveau ce le trebuia”