EXCLUSIV: DECLARAŢII INCENDIARE: „Mă tem ca Gigi Becali să nu fie ucis în închisoare”

Paula Iacob a declarat recent, în exclusivitate la România TV, că se teme ca Gigi Becali să nu aibă de suferit în închisoare, comentând cazul presupusului asasin în serie care ar avea legătură cu cazul Elodia, omorât în condiţii suspecte de colegul de celulă

13 dec. 2013, 13:24
EXCLUSIV: DECLARAŢII INCENDIARE: „Mă tem ca Gigi Becali să nu fie ucis în închisoare”

Cazul Elodia a suferit o nouă răsturnare de situaţie după ce Ziarul Ring a dezvăluit că un asasin în serie ar fi acut legătură cu cazul dispariţiei avocatei din Braşov. „Măcelarul” din Braşov, asa cum este cunoscut George Ionuţ Nicolae, ar fi fost audiat de procurori şi în cazul Elodiei.

Fix în ziua dispariţiei Elodiei, în data de 30 august 2007, a răpit-o şi asasinat-o, tot în Braşov, pe Mădălina Motrună, fiica adjunctului şefului ISU Braşov. Mădălina Motrună era a doua victimă a asasinului în serie de la poalele Tâmpei, prima fiind Vasilica Mihai. Cadavrele celor două fete au fost găsite, în vara anului 2008, într-o casă din Bacău. Cele două victime au fost ucise cu bestialitate: lovite cu pioletul şi măcelărite, cu un topor, inclusiv prin secţionarea gâtului, cu un cuţit… de vânătoare cu zimţi. Mai mult, asasinul psihopat a torturat-o mai multe ore tăindu-i Mădălinei Motrună chiar şi un deget pentru a spune unde ţin banii părinţii acesteia. După identificarea, arestarea şi trimiterea în judecată (vezi, în exclusivitate, rechizitoriul pe ziarulring.ro), George Ionuţ Nicolae a fost asasinat, la rândul său, în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Codlea. A fost strâns de gât de colegul de celulă, în timpul unei partide de cărţi.

Comentând situaţia, Paula Iacob a declarat, în exclusivitate la România TV, că se teme să nu se întâmple acelaşi lucru şi în cazul lui Gigi Becali. 

Gigi Becali a fost transferat, joi dimineaţă, de la Penitenciarul Jilava la Poarta Albă, reprezentanţii unităţii de detenţie din judeţul Constanţa declarând că acesta va sta tot la secţia de la Valea Seacă, dar va avea regim deschis, şi nu semideschis, ca până acum.

Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv, în 26 noiembrie, ca Gigi Becali să rămână cu sporul de şase luni aplicat la pedepsele de trei ani de închisoare primite în dosarul „Valiza” şi în cel privind schimbul de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale.

Gigi Becali s-a plâns atunci, în faţa judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti, de condiţiile în care este transportat de la penitenciarul din Constanţa la instanţa din Bucureşti, arătând că „plăteşte preţul celebrităţii” şi trebuie să stea într-o cuşetă în dubă, nu alături de ceilalţi deţinuţi.