Pe cine să invit la nuntă?

„Pe cine să invit la nuntă?" este întrebarea care le macină pe multe dintre viitoarele mirese, dar și pe viitorii lor soți. Lista de invitați dă multe bătăi de cap în procesul de organizare a nunții. Un lucru este sigur, că invitații trebuie să fie de calitate, să vă simțiți bine în compania lor și să vă doriți să împărtășiți cele mai minunate momente cu ei.

RomaniaTV.net
20 aug. 2018, 08:50
Pe cine să invit la nuntă?

Membrii familiei sunt invitații de bază
Niciun cuplu nu poate păși într-o nouă etapă a vieții fără binecuvântarea familiei potrivit mireasa-perfecta.ro. Invitațiile date către membrii familiei trebuie să survină firesc, nu ca o obligație sau ca o responsabilitate. De fapt, de multe ori se întâmplă ca membrii foarte apropiați ai familiei să nu primească invitații oficiale tocmai pentru că prezența lor este una imperios necesară și firească.

Părinții – atât părinții miresei, cât și cei ai mirelui trebuie să fie invitați de onoare la nunta copiilor lor. Socrii au un rol foarte important în cadrul nunții, mai ales că aceștia au un impact emoțional semnificativ asupra copiilor lor. De altfel, părinții mirilor sunt și cei mai emoționați invitați de la o nuntă.

Frații și surorile mirilor – cei alături de care ați crescut și cu care împărțiți o legătură de sânge trebuie să vă fie alături într-o astfel de zi. De pe lista de invitați nu trebuie să lipsească frații și surorile mirilor, dar nici partenerii acestora pentru că din ziua nunții veți forma cu toții o familie.

Bunicii – dacă sunteți printre perechile de miri fericiți care încă se mai bucură de prezența bunicilor, nu ezitați să îi invitați la nunta voastră. Ați crescut sub ochii și îndrumarea lor, iar momentul nunții voastre va avea o încărcătură emoțională aparte pentru bunici.

Restul rudelor – verișorii, unchii, mătușile și, în principiu, toate rudele trebuie să fie prezente la nunta voastră. Legăturile de rudenie se solidifică prin astfel de evenimente, căci fiecare va resimți o oarecare atribuție în cadrul marelui eveniment. Faceți, așadar, o listă detaliată cu rudele voastre, începând de la cele mai apropiate.

Prietenii sunt sufletul petrecerii
Prietenele miresei și prietenii mirelui vor face deliciul petrecerii și vor constitui doza de divertisment. De regulă, în momentele cheie ale nunții, mirii sunt acompaniați de către prietenii lor apropiați:
Petrecerea burlacilor și a burlăcițelor – noaptea dinaintea nunții este, în mod absolut, destinată distracției între burlaci și burlăcițe. Prietenii voștri comuni se vor ocupa cu siguranță ca aceasta să fie una de neuitat.
Domnișoarele de onoare și cavalerii de onoare – dacă prietenii voștri cei mai apropiați sunt încă necăsătoriți le puteți atribui un rol strategic în cadrul marelui vostru eveniment. Vă veți bucura de aceste amintiri peste ani.
Furatul miresei – cine altcineva ar putea fura mireasa dacă nu cei mai ștrengari dintre prietenii voștri. Furtul miresei intră obligatoriu în responsabilitatea grupuilui de prieteni, fapt pentru care aceștia trebuie neapărat adăugați pe lista de invitați.

Aruncatul buchetului – acest moment esențial al nunții este tocmai bun pentru ca toate prietenele voastre încă necăsătorite să își încerce norocul. Nu uitați să le adăugați pe lista de invitați.

Colegii de serviciu
Este absolut necesar să vă invitați colegii de serviciu la nuntă, mai ales dacă lucrați cu aceștia de mai mult timp. Petreceți foarte mult timp alături de aceștia la serviciu așa că de ce să nu împărțiți și momentele speciale din viața voastră cu ei? De asemenea, vă puteți invita șeful împreună cu partenera sau alți colaboratori. Nu ezitați să le lăsați o invitație pe birou!