Pensionarii din Gorj s-au călcat în picioare pentru a prinde un bilet la tratament VIDEO

Zeci de pensionari se calcă în picioare la Casa de Pensii din Gorj pentru 41 de bilete de tratament pentru Căciulata, Govora sau Olăneşti. Pentru că numărul solicitărilor este mai mare decât cel al biletelor, mulţi oameni au stat degeaba la cozi.

22 iun. 2017, 09:17
Pensionarii din Gorj s-au călcat în picioare pentru a prinde un bilet la tratament VIDEO

Dis de dimineaţă pensionarii s-au aşezat la rând pentru un bilet în staţiunile de tratament, informează România TV. Însă cum solicitările sunt mai multe decât numărul biletelor, mulţi au aşteptat degeaba.

Din acest an pot beneficia de bilete de tratament toţi asiguraţii care se află în evidenţele instituţiei, fiind eliminată obligativitatea domiciliului în România.

Citeşte şi Protecţia Copilului cere instanţei ca olimpicul bătut de mamă să rămână în grija părinţilor

„Asteptam de azi dimineata, speram sa prindem ca e foarte buna statiunea asta. La Ciulata merg, am mai fost, de 3 ani merg”, a spus un pensionar. 

Totodată, pensionarii pe caz de invaliditate îşi pierd prioritatea în acordarea biletelor. „Au rams la redistribuire 41 de bilete mult mai putine bilete si numărul din ce in ce mai mare. Acolo unde sunt mai multe solicitari le vom face punctaj, daca a mai fost sau nu, cum e pesnionat si venittul”, a declarat un reprezentant al casei de Pensii.