Percheziţii la domiciliul unui director de grădiniţă privată, acuzat de rele tratamente aplicate minorului

Polițiștii bucureșteni au efectuat joi o percheziție domiciliară în Capitală, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

24 mart. 2016, 18:05
Percheziţii la domiciliul unui director de grădiniţă privată, acuzat de rele tratamente aplicate minorului

Potrivit DGPMB, două persoane au sesizat faptul că directorul unei grădinițe private din Capitală a exercitat acte de violență asupra unor copii înscriși în această instituție. Persoana vizată urmează să fie audiată la Secția 17 Poliție.

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în municipiul București și un mandat de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Din datele și probele administrate într-o cauză, întemeiată pe sesizările a două persoane, a rezultat presupunerea rezonabilă că directorul unei instituții particulare de învățământ preșcolar a exercitat acte de violență asupra a doi minori înscriși în programul de învățământ. Persoana vizată urmează a fi audiată la sediul Secției 17 Poliție„, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.