Percheziţii la persoane bănuite de evaziune în domeniul transporturilor şi comerţului cu materiale de construcţii

Polițiștii bucureșteni pun în aplicare, joi, 21 de mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și în județul Prahova, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul publicității, transporturilor și comerțului cu materiale de construcții și material lemnos, cu un prejudiciu estimat la 22.000.000 de lei.

07 dec. 2017, 07:00
Percheziţii la persoane bănuite de evaziune în domeniul transporturilor şi comerţului cu materiale de construcţii

„Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții, în perioada 2011 — 2012, au înregistrat în evidența contabilă și au declarat organelor competente achiziții fictive de la societăți comerciale cu comportament de tip ‘fantomă’, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale”, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB) transmis joi AGERPRES.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul DGPMB.

Acțiunea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București și beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Citeşte şi Percheziţii în 7 judeţe şi în Capitală într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani