Petrache, despre candidatura lui Firea la Primăria Capitalei: „Ce şansă are: Să-i dea Dumnezeu sănătate!”

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a declarat cu privire la o eventuală candidatură a Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, că Bucureștiul are nevoie de un candidat foarte pregătit, arătându-se convins că liberalii vor câștiga competiția.

02 dec. 2015, 10:30
Petrache, despre candidatura lui Firea la Primăria Capitalei: „Ce şansă are: Să-i dea Dumnezeu sănătate!”

Sunt convins că toate partidele vor avea un candidat la București. PSD probabil o va avea pe doamna Firea la București. PNL este obligat să aibă un candidat care să fie agreat de electoratul de dreapta și să adune foarte multe voturi de la cei nehotărâți. Sunt convins că PNL va câștiga alegerile în București”, a spus Marian Petrache la Parlament, întrebat cum privește o eventuală candidatură a Gabrielei Firea la Capitală, potrivit Agerpres.

El a susținut că, potrivit sondajelor, PNL este favorit pentru Primăria Capitalei. „Eu sunt convins că PNL va câștiga alegerile. Ce șansă are doamna Firea: Să-i dea Dumnezeu sănătate! Nu știu. Este alegerea PSD, nu alegerea noastră„, a adăugat Petrache.

Liberalul a precizat că Bucureștiul are nevoie de un candidat foarte pregătit, care să rezolve problemele cu RATB și RADET.

Citeşte şi: SONDAJ INSCOP. Cine conduce în topul preferinţelor electorale pentru PRIMĂRIA CAPITALEI

Petrache a arătat că nu este interesat să candideze la București, deoarece s-ar putea să candideze la CJ Ilfov.

Întrebat dacă este dispus să se retragă din funcție dacă i se va cere, el a răspuns: „De ce nu ar fi posibil? Este o funcție în partid. Dați prea multă importanță”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți că Gabriela Firea poate fi o variantă foarte bună pentru a candida la Primăria Capitalei din partea formațiunii politice. „Încă nu (n.r.—încă nu este candidata PSD), dar Gabi Firea poate fi o variantă foarte bună„, a spus Dragnea la România TV, întrebat dacă Gabriela Firea este candidatul pentru Primăria Capitalei.