Petrecere cu decapotabile şi manele în poarta contracandidatului după câştigarea alegerilor

Lucia Suciu, primăriţa realeasă a comunei clujene Chinteni, a fost filmată după anunţarea rezultatelor dansând pe manele, noaptea, la lumina farurilor, în poarta contracandidatei sale. O altă primăriţă proaspăt aleasă, Gabriela Tulbure din oraşul maramureşean Seini, a defilat pe străzile urbei într-o decapotabilă roşie, salutându-şi alegătorii cu gesturi de preşedinte american.

07 iun. 2016, 14:12

Lucia Suciu (PSD) se află la al patrulea mandat de primar al comunei Chinteni, judeţul Cluj, însă de data aceasta a avut un contracandidat serios, Maria Manu (PNL). Alegerile au fost tranşate în favoarea pesedistei, iar emoţiile victoriei au fost atât de mari, încât s-au lăsat cuo petrecere pe cinste.

Lucia Suciu a fost filmată seara târziu, în faţa casei Mariei Manu, dansând pe manele împreună cu un grup de susţinători, la lumina farurilor, scrie portalul Actual de Cluj. Filmuleţul a fost postat pe Facebook de fiica învinsei, cu un scurt comentariu: 

„Poliția municipiului Cluj nu se sesizează ? Deoarece poliția din Chinteni nu exista sau este subordonată primarului ( sefa ) ! ( pentru cine nu cunoaste, dansatoarele sunt insăşi primarița “sefa ” si sotia sefului de post care se manifesta ostentativ in fața casei contracandidatei ) Lupta este pierduta, dar nu si “războiul”!”.

Tot de pomină a petrecut şi primăriţa din oraşul Seini, judeţul Maramureş, care, de bucurie că a obţinut mandatul edil, a ieşit pe străzile urbei într-o decapotabilă roşie. 

Gabriela Tulbure, primarul orașului Seini, județul Maramureș, a ales să sărbătorească victoria la alegerile locale într-un mod inedit. Îmbrăcată elegant, doamna primar s-a urcat într-o decapotabilă roșie și a pornit la drum prin oraș. Zeci de tineri, din staff-ul de campanie au urmat-o în turul de mulțumire. Din mașină, primărița saluta toți locuitorii orașului și le mulțumea pentru votul acordat. Aceasta a primit și flori din partea susținătorilor, care au felicitat-o pentru un mandat la cârma Primăriei orașului Seini, scrie portalul Pagina de Lifestyle.