Petrecere de 1 Mai la Constanţa, fără primarul Radu Mazăre, plecat la „Beciul Domnesc” VIDEO

Petrecere de zile mari la Constanţa, de 1 MAI. Primăria a pregătit mii de mici şi zeci de butoaie de bere pe care le-a împărţit gratis oamenilor. Şi ca petrecerea să fie de neuitat, un taraf i-a destins pe oameni. Este însă prima dată când oamenii nu au încins horele alături de primarul Radu Mazăre.

01 mai 2015, 12:12
Petrecere de 1 Mai la Constanţa, fără primarul Radu Mazăre, plecat la „Beciul Domnesc” VIDEO

Sute de oameni s-au distrat la Constanţa, au dansat alături de lăutari şi s-au bucurat de mici şi bere, informează România TV. Totul, oferit gratis de primărie.

Citeşte şi Carnavalul din Mamaia NU se ţine în vară, după ce vedeta show-ului, Radu Mazăre, a intrat la „Beciul Domnesc”

După dans, fiecare persoană a primit 3 mici cu pâine şi muştar, un pahar de bere şi o cafea. Singura supărare a oamenilor a fost că Radu Mazăre este la puşcărie.

Citeşte şi Petrecerea de 1 MAI a debutat în forţă. Cum s-au distrat turiştii în prima noapte la mare VIDEO

„Imi doresc din tot sufletul sa-i dea drumul din penitenciarul asta, pentru ca a fost un primar foarte bun”, a spus o doamnă. „Fara Radu Mazare nu e bine, uite noi bem cafea si el nu bea, pachetul il mancam. Am venit sa mancam 2 mici, sa petrecem”, a spus un domn participant la petrecere.