Plăcerea bizară a unui pensionar: Caută femeie care să îi facă curat DEZBRĂCATĂ

Un bătrân de 69 de ani a publicat un anunţ în care caută o menajeră care să muncească dezbrăcată. Pensionarul este dispus sa plătească 20 de lire pe oră pentru a avea în casă o femeie care să spele nud vasele sau să şteargă praful.

RomaniaTV.net
30 mai 2015, 14:59

Bătrânul susţine că nu este nimic sexual în dorinţa lui, aceasta fiind cea de-a patra menajeră dezbracata pe care o cauta, in ultimii patru ani.

După o săptămână de la publicarea anunţului, pensionarul a primit peste 10 cereri de angajare. 

„Ma simt ca un adolescent care cumpara pentru prima data un prezervativNu e nimic ilegal in ceea ce fac. Imi place sa privesc. Daca eram un pervers, foloseam o agentie de escorte, a spus pensionarul, potrivit dailymail.co.uk

Prima menajera a batranului avea 35 de ani si a lucrat pentru el timp de 18 luni, pana cand s-a mutat, impreuna cu sotul ei, inalt oras. Ei i-a urmat rapid o alta femeie, o profesoara, care a renuntat la slujba de teama ca si-ar putea pierde postul din invatamant.

„Apoi am decis sa renunt, dar nu m-a tinut mult„, a marturisit el, potrivit kanald.ro Si-a gasit o alta menajera care, dupa mai multe luni in care a lucrat ca menajera dezbracata s-a mutat in alt oras, asa ca acum ii cauta o inlocuitoare.

Barbatul spune ca ii place sa stea la un pahar de vin cu femeile, dupa ce isi termina treaba. „Doua dintre fostele menajere inca imi trimit mesaje, se intereseaza de starea mea”, a spus pensionarul.