Plângere împotriva primarului Timişoarei, după ce a fost fotografiat pe linia de tramvai. Edilul a avut o reacţie uluitoare

Un timişorean a depus o plângere la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş împotriva primarului Nicolae Robu, care, marţi, a fost fotografiat în timp ce depăşea pe liniile de tramvai o coloană de maşini. Edilul a recunoscut ca se grabea si de aceea soferul sau Vasile a intrat pe sinele de tramvai.

20 dec. 2017, 11:22

Autoturismul de serviciu al primarului Timişoarei, Nicolae Robu, a fost surprins, marţi, la intersecţia Aleii FC Ripensia cu Bulevardul 1 Decembrie 1989 în timp ce depăşea pe liniile de tramvai coloana de maşini care aştepta la semafor.

Un şofer a fotografiat momentul, iar imaginea a fost postată pe Facebook. „Legile sunt pentru muritori, nu pentru primari”, a scris timişoreanul pe reţeaua de socializare.

O plângere împotriva primarului Timişoarei, Nicolae Robu, a fost depusă, marţi, de Tudor-Virgil Bastea la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş.

Timişoreanul îi informează pe oamenii legii că există o fotografie în care este surprins Nicolae Robu circulând cu maşina de serviciu pe linia de tramvai, depăşind coloana de maşini care aştepta la semafor. De asemenea, Tudor-Virgil Bastea solicită Inspectoratului de Poliţie Timiş să ia „măsurile legale care se impun”.

Reprezentantii IPJ Timis confirma depunerea sesizarii.

Am primit o sesizare legata de masina primariei, nu pe numele primarului. Este o sesizare cu privire la autoturismul respectiv. A fost adusa la secretariatul IPJ, a fost inregistrata si astazi a fost inaintata catre inspectorul sef, se pun rezolutii si apoi se repartizeaza structurii competente sa faca verificarile necesare„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Ionut Sirbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.