Plante care ard grăsimile. Vezi din ce-ţi poţi face ceai pentru a scăpa de kilogramele în plus

Solutia minune pentru slabit nu exista. Fara regim si fara miscare nu vei reusi sa pierzi kilogramele. Efectele regimurilor de slabire pot sa fie insa potentate de 11 plante care ard grasimile.

RomaniaTV.net
23 aug. 2014, 06:48
Plante care ard grăsimile. Vezi din ce-ţi poţi face ceai pentru a scăpa de kilogramele în plus

1. Rozmarinul– Stimulant si drenant, rozmarinul este cunoscut pentru tratarea tulburarilor de digestie si pentru sustinerea ficatului in functia sa de dezintoxicare. Uleiul esential de rozmarin favorizeaza lipoliza. Cel mai bine ar fi sa mergi la un farmacist, care sa iti faca un amestec de uleiuri esentiale si uleiuri vegetale.

Daca nu ai aceasta posibilitate, mizeaza pe calitatile tale de chimist si amesteca: 1 ml de ulei esential de rozmarin verbenone, 1 ml de ulei esential de rozmarin camforat, 1 ml de ulei esential de chiparos verde, 1 ml de ulei esential de ienupar si 26 ml de ulei vegetal de calophyllium. Maseaza burta, soldurile, spatele si plexul solar de doua ori pe zi.

Uleiul esential de rozmarin nu este recomandat femeilor insarciante, celor care alapteaza sau copiilor.
Administrat pe cale orala in doze mari, uleiul esential de rozmarin poate deveni toxic.

2. Papadia

Papadia are proprietati de stimulare, solicitand organismul sa consume energia, deci sa arda grasimi. Ea este cunoscuta pentru virtutile sale diuretice.

  • Infuzeaza timp de 15 minute 30 g de papadie in 500 ml de apa. Bea o cana dimineata si una seara.
  • Fierbe la foc mic 20 g de radacini de papadie uscate, intr-un litru de apa, 10 minute. Bea cate un bol dimineata, unul la pranz si unul seara.
  • Bea cate 50 de picaturi de tinctura de papadie intr-un pahar mare cu apa dimineata si seara.

Papadia este contraindicata in caz de ocluzie sau de calculi ai cailor biliare.

3. Arborele de cola (Cola acuminata)

Pentru ca sunt bogate in cafeina, fructele arborelui de cola stimuleaza metabolismul si favorizeaza lipoliza. Poti lua capsule cu extract uscat de cola, potrivit dozelor din prospect. Este bine sa incepi cu cea mai mica doza indicata si sa nu depasesti niciodata doza maxima. Din cauza continutului ridicat de cafeina, tratamentele cu extract de cola pot duce la tahicardie, cefalee, insomii.

Articol integral la: curademiere.ro.