Platforma de tranzacţionare DealShaker, accesată de 3 milioane de oameni, în weekend, la Romexpo

DealShaker, una dintre cele mai importante platforme web de tranzacţionare de bunuri şi servicii din lume, care are peste 3 milioane de utilizatori, va fi prezentată, în premieră în România, la Romexpo între 2 și 4 iunie în cadrul unui eveniment care va promova metode alternative de plată.

RomaniaTV.net
31 mai 2017, 11:41
Platforma de tranzacţionare DealShaker, accesată de 3 milioane de oameni, în weekend, la Romexpo

Zeci de mii de comercianţi din lumea întreagă, din diverse domenii, de la comerţ la turism, transporturi şi IT&C sunt înscrişi pe platforma DealShaker, dezvoltată în jurul monedei digitale OneCoin. Pe baza accesului gratuit, utilizatorii din comunitatea OneLife pot vinde şi cumpăra produse şi servicii la preţuri competitive, în condiţiile în care plata se face, parţial, în moneda digitală OneCoin.

“Misiunea OneLife este aceea de a crea o comunitate globală de utilizatori Web (de internet), care să folosească OneCoin pentru a avea acces la o serie produse diverse şi tranzacții financiare rapide, sigure şi ieftine, oriunde și oricând. România este pentru OneLife un reper important pe harta globală.

Dezvoltarea susţinută din ultimii ani a ţării noastre, mediul economic dinamic şi plin de oportunităţi, toate aceste semnale încurajatoare susţin interesul major al membrilor OneLife pentru extinderea reţelei în ţara noastră”, a declarat Marian Grigore, OneLife Romanian Diamond.

Spre deosebire de alte monede digitale, OneCoin este imposibil să fie folosită în cazuri cu valenţe penale, precum atacurile hackerilor asupra calculatoarelor din întreaga lume. Asta pentru că OneCoin include standardul KYC (Know Your Customer – Recunoașterea Clientului), care stochează şi securizează datele de tranzacţionare dintre utilizatori.

„OneCoin nu poate fi folosită pentru fraude electronice sau alte asemenea activităţi pentru că este folosită exclusiv pentru tranzacţiile dintre persoanele membre ale comunităţii”, a declarat Cristi Calina, OneLife Romanian Diamond.

În cadrul evenimentului „3 Day Kickstart Marathon”, experţii români şi internaţionali vor prezenta, pe înţelesul tuturor, toate informaţiile despre Platforma DealShaker şi moneda digitală OneCoin, iar membrii comunităţii îşi vor prezenta experiențele lor pline de succes.

Cu peste 3 milioane de membri din 240 de naționalități, OneLife este una dintre cele mai dinamice comunităţi dezvoltată în jurul serviciilor financiare de pe internet. Pe lângă platforma DealShaker, OneLife oferă un pachet dinamic de programe e-learning, care îi ajută pe membrii săi să pună în practică cele mai inovative soluţii financiare.

CE SE ÎNTÂMPLĂ LA 3 DAY KICKSTART MARATHON

Fiecare zi a manifestării de la Romexpo a fost gândită să ofere un program dinamic, care va începe la ora 10:00 şi va cuprinde prezentări, discuţii, workshop-uri şi oportunităţi de tranzacţii.

„La „3 Day Kickstart Marathon”, vor fi prezentate servicii, produse şi oferte din toate domenii, de la sute de firme româneşti şi internaţionale care acceptă plata în moneda digitală OneCoin”, a declarat Cristi Calina. Atmosfera va fi completată de spectacolele susţinute de o serie de trupe şi vedete consacrate din România. 

Aderarea la comunitatea OneLife are potențialul de a deschide românilor accesul la noi piețe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului”, a spus Cristi Calina.

Potrivit organizatorilor, se estimează ca vizitatorii şi comercianţii prezenţi la „3 Day Kickstart Marathon” vor realiza tranzacţii de produse şi servicii de ordinul milioanelor de euro.