PLOI ABUNDENTE în Tulcea. Mai multe străzi au fost inundate, iar maşinile au fost luate de apă VIDEO

Ploaia torenţială a făcut prăpăd, marţi, în municipiul Tulcea. Canalizarea oraşului nu a mai făcut faţă, astfel că străzile au fost inundate, iar apa a depăşit pragul maşinilor.

14 iun. 2016, 14:23
PLOI ABUNDENTE în Tulcea. Mai multe străzi au fost inundate, iar maşinile au fost luate de apă VIDEO

Ploaia abundentă căzută marți a făcut prăpăd în municipiul Tulcea. Străzile au fost inundate, iar mai multe maşini au început pur şi simplu să plutească pe apă.

Citeşte şi COD ROŞU de INUNDAŢII în mai multe zone din ţară

Purtătorul de cuvânt ISU Tulcea, Angela Tulceanu, a declarat că în jurul orei 15.00 au fost solicitați pentru deblocarea mai multor autoturisme care se aflau în trafic. Pompierii au avut în vedere toate solicitările primite prin apelul unic de urgenţă 112 și au adus în siguranță toate mașinile.

S-a acționat în mai multe zone, nu numai cea centrală. Totodată, purtătorul de cuvânt ISU a menţionat că mai multe echipaje au ieşit pe teren, principalele intervenții fiind de evacuare a apelor din subsolurile blocurilor, caselor și a societăților comerciale.

Reprezentanţii autorităţilor locale au declarat că au fost aproximativ 30 de solicitări în oraş, ale locuitorilor afectaţi, mai multe magazine, locuinţe şi gospodării fiind inundate.

Citeşte şi Furtunile violente au făcut RAVAGII în ţară: case inundate, oameni evacuaţi şi sate izolate VIDEO